Γνώμες πελατών

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας ξεκίνησε πολύ άσχημα. Χρωστούσα 900€ κοινόχρηστα το 2003 που αναλάβατε, και δεν είχα σκοπό να τα πληρώσω ΠΟΤΕ γιατί νόμιζα οτι η πρώην διαχειρίστριά μας έκλεβε και μας παρουσίαζε ανύπαρκτα έξοδα. Μαζί της δεν μπορούσα να συννενοηθώ. Όταν έλαβα την αγωγή και αποφάσισα να μην σας κλείσω το τηλέφωνο και μιλήσαμε, τα πήραμε ένα ένα απ την αρχή, μου εξηγήσατε πώς έχει η κατάσταση, είδαμε τις δαπάνες μία προς μία, και μέσα σε ένα χρόνο εξόφλησα και απο τότε είμαι πάντα συνεπής.

Γεώργιος Λ, Οδός  Μάνου

Μακάρι να σας ξέραμε νωρίτερα. Τόσες ατασθαλίες είχαν γίνει μέχρι να αναλάβετε. Τώρα, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ταμείο δεν ξέραμε τι σημαίνει. Πάντα οριακά ήμασταν να πληρώνουμε τους λογαριασμούς της πολυκατοικίας. Τώρα, χωρίς να πληρώνουμε παραπάνω έχουμε και κάποια μετρητά ως πολυκατοικία για μια έκτακτη ανάγκη.

Πέτρος Λ, Οδός Αιακού

Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για την πολυκατοικία μας. Παραλάβατε ένα χάος, μας μετατρέψατε σε υγιές κτίριο. Ακόμα θυμάμαι τις συνελεύσεις μας πρίν αναλάβετε, μέχρι και στα χέρια είχαμε έρθει. Οι άνθρωποι βέβαια δεν αλλάζουν, οι περίεργοι παραμένουν περίεργοι, το θέμα είναι να μήν τους δίνεις πάτημα, κι εσεις τα πάτε πολύ καλά 6 χρόνια τώρα.

Δημήτριος Γ, Οδός Πυθοδώρου

Να ΄στε καλά! Σωθήκαμε! Μέσα σε 3 μήνες άλλαξαν όλα στην πολυκατοικία. Αφού καταφέρατε και εισπράξατε και του Λ. τα κοινόχρηστα... εγώ όσο κι αν προσπαθούσα τόσα χρόνια τίποτα δεν κατάφερα να πάρω. Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι!

Παναγιώτης Κ, Οδός  Αχαρνών

Ανέλαβαν τη διαχείριση πρίν 8 χρόνια, και απο τότε έχουμε ησυχάσει με τα κοινόχρηστα. Κάναμε και μόνωση, βάψαμε την πρόσοψη (μας έβαλαν σε πρόγραμμα του Δήμου και εισπράξαμε επιδότηση), σε όλα άψογοι.

Αλεξάνδρα Ξ, Οδός Αράχθου

Στο σημαντικό κομμάτι, το οικονομικό, είστε άψογοι. Παίρνετε την λογική αμοιβή σας για αυτά που μας παρέχετε. Μπορώ πάντα να σας ελέγξω, κι έτσι έχω τη σιγουριά για τα χρήματα μας. Θα ήθελα λίγα περισσότερα στο λειτουργικό, δεν ενδιαφέρεται κανείς άλλος εκτός απο μένα για την πολυκατοικία και αν δεν πάρω εγώ τηλέφωνο κανείς δε νοιάζεται. Όσο πιο συχνά μπορείτε έλεγχο για λάμπες!

Κωνσταντίνος Κ, Οδός Σαββίδου

Κάνετε το επάγγελμα του μέλλοντος. Κανονικά όλες οι πολυκατοικίες θα έπρεπε να είχαν εταιρίες για διαχειριστές. Μπορεί ποτέ ένας διαχειριστής συνταξιούχος όπως ήταν ο δικός μας να κάνει όσα κάνετε εσείς? Ικανοποιήσατε και τους πιο καχύποπτους με τον τρόπο που λειτουργείτε. Ακρίβεια στον υπολογισμό του ταμείου μας μέχρι λεπτού.

Θεόδωρος Κ, Οδός Αισώπου

Φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι ήταν καχύποπτοι με μένα όσο ήμουν διαχειρίστρια, δεν πλήρωναν και είχαν παράλογες απαιτήσεις. Τους παρέδωσα ένα πακέτο ανεξόφλητα, τώρα χρωστάει μόνο ένας, κι αυτός θα τα πληρώσει. Μου αναλογούν 4 ευρώ το μήνα για την αμοιβή της διαχείρισης, και τα τριπλά θα πλήρωνα αν μου το ζητούσαν. Συνεργαζόμαστε άψογα, μικροπροβλήματα υπάρχουν, αλλα αυτά δεν λύνονται. Είναι θέμα ανθρώπων.

Αντωνία Β, Οδός  Λ. Αλεξάνδρας

Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να εμπιστευτούν την εταιρία της ΠΕΤΡΟΛΚΟ. Είναι πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, εξυπηρετικότατοι και ευγενικοί.

Γεώργιος Γ, Οδός Χίου

Μέχρι να αποφασίσουμε να δώσουμε την διαχείριση στο γραφείο της ΠΕΤΡΟΛΚΟ τσακωνόμασταν διαρκώς μεταξύ μας. Ημουν διαχειριστής 8 χρόνια συνεχόμενα, έτρεχα συνεχώς να εξυπηρετώ την πολυκατοικία και ούτε ενα ευχαριστώ δεν άκουσα ποτέ.  Άλλος δεν ήθελε να αναλάβει. Βρήκα την ΠΕΤΡΟΛΚΟ και ξέγνοιασα. Οι άνθρωποι μας εξυπηρετούν, πάντα με το χαμόγελο

Χρήστος Π, Οδός  Αριστοτέλους

 

footerlogo

drop

ΤΙΜΗ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
line

-------

ανά λίτρο

Πνευματικά δικαιώματα ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ © 2014 - 2017, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος